Відкриття гоночного сезону – це свято для кожного! Запрошуємо разом насолодитися звуком моторів і виглядом найкрасивіших і потужніших автомобілів України на першому етапі RTR Time Attack в рамках «Відкриття сезону RTR 2017». Відкриття вже традиційно відбудетьсяна автодромі «Чайка» 23 квітня! «Відкриття сезону RTR 2017» - захід, який збере всіх любителів швидких автомобілів і мотоциклів, автоспорту, тюнингу і шоу.

  Вперше у рамках одного заходу проходуть авто і мото гонки. Більше 100 пілотів битимуться на Чайковському кільці на першому етапі шосейно-кільцевих гонок RTR Time Attack, а також Кубку кільцевих мотогонок Moto Time Attack Сup. І, звичайно ж, всі любителі і професіонали тюнингу візьмуть участь в крупному RTR Tuning Show з окремим ведучим, діджеєм, номінаціями, голосуванням для глядачів і дарунками переможцям, де будуть представлені кращі автомобілі України.

  Зробити перебування гостей на «Відкриття сезону RTR 2017» незабутнім допоможе маса розваг, підготовлених командою. У фотозоні працюватимуть фотографи, які відобразять найяскравіші моменти Вашого уїкенду. Для найменших глядачів буде споруджена дитяча зона. Паралельно протягом дня Вас чекають розиграші дарунків від партнерів серед глядачів!
  Підкріпитися і поділитися враженнями з друзями ви зможете завдяки організованим зонам відпочинку. Смачно поїсти можна буде в точках живлення, а відпочити – в обладнаних лаундж-зонах з кальянною і баром.
  У перерві між бойовими заїздами Вас чекає Drift&Stunt Show - показові виступи ведучих дріфт- і стант-пілотів України. Ну, і звичайно ж, заїзди Drift Taxi, в рамках яких кожен зможе проїхати з професійним пілотом по треку на дріфтовому автомобілі!

  Чекаємо всіх на «Відкритті сезону від RTR 2017» 23 квітня на автодромі «Чайка»!

http :// www. readytorace. com. ua
Полина Артюх
медиа-директор RTR Timeattack